Executieverkoop voorkomen

Een executieverkoop is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Zowel voor u in financiele zin, maar zeker ook voor uw prive leven. Uw leven staat ineens op zijn kop! Als u er op tijd bij bent hoeft het niet zover te komen. Wij, Woning Snel Verkopen.nl, hebben dagelijks met deze praktijk te maken waardoor wij samen met u een eventuele executieverkoop kunnen voorkomen.

Samen met u bekijken wij uw financiële plaatje en gaan in overleg met de bank om te kijken wat de mogelijkheden zijn om een executieverkoop te voorkomen. Bij deze verkoop ligt de verkoopopbrengst van uw woning veel lager dan bij een reguliere verkoop. Het is daarom zowel voor u als voor de bank zeer belangrijk om de executieverkoop te voorkomen.

Wat is ons bod?

Vul het formulier in om ons bod te ontvangen.

 

Voorkomen is beter dan genezen. Indien er een achterstand is ontstaan op uw hypotheek is het van het grootste belang om direct contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij vervelende zaken voorkomen zoals geroddel in uw directe omgeving en het voorkomen van publicaties in dagbladen en internet. Het meest belangrijke is natuurlijk dat wij samen met u op deze manier de financiële schade kunnen beperken.

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer 06-10916749 of stuur een email naar: info@woningsnelverkopen.nl.

VERKOOP UW WONING IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN